Ultimate Web Site Drop Down Menu Forum

Ultimate Web Site Drop Down Menu Forum (http://www.udm4.com/forum/index.php)
-   Troubleshooting (http://www.udm4.com/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   I hate Bill Gates! (http://www.udm4.com/forum/showthread.php?t=6447)

ludo33 03-20-2009 11:42 AM

Menu works in everything but IE
 
Hi,

My menu works in everything but IE.
IE 7 hides the menu behind other page items:

Used:
<div id="region">
<ul id="udm" class="udm">
<li>...</li>
<li>...</li>
<li>...</li>
</ul>
</div>

And CSS:
#region {
float: right;
margin: 0 0 1.8em 0;
z-index: 9999 !important;
position: relative;
}

And in IE6 it's even worse! The menu don't display at all!

Go to my test site at http://aberdeen.ludo.dnsalias.org/ and log in as: demo, demo

I've tried just about every option in the config files and browsed your site looking for solutions, but to no avail.

Any ideas?

vinyl-junkie 03-20-2009 01:19 PM

I tried your site in IE7. Don't know if this is a clue to the problem or not, but a dialog box popped up with the following:

Quote:

---------------------------
Error
---------------------------
A Runtime Error has occurred.
Do you wish to Debug?

Line: 10
Error: 'umTree' is null or not an object
---------------------------
Yes No
---------------------------
I'm not suggesting you should know why this is happening, just pointing it out so that Brandon can take a look into it.


All times are GMT. The time now is 04:39 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.