Ultimate Web Site Drop Down Menu Forum

Ultimate Web Site Drop Down Menu Forum (http://www.udm4.com/forum/index.php)
-   Javascript (http://www.udm4.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Adding a 3rd and 4th stage layer on UDM3 (http://www.udm4.com/forum/showthread.php?t=2009)

09-10-2008 06:08 PM

Adding a 3rd and 4th stage layer on UDM3
 
hi i use UDM3 and i was wondering if there was a way to add a 3rd and 4th stage like what i pasted in the image below..

i know standard udm3 has the main menu then the sub cats then the 2nd stage levels.

but i was wondering if there was a way to add a 3rd and 4th in..




many thanks..

09-11-2008 01:51 AM

Yep, you can do it. We keep an old version of udm3 around. Check out this page:

http://www.udm4.com/udm3/custom.php?v=menuBuilding

or for more info:

http://www.udm4.com/udm3/

Admin


All times are GMT. The time now is 01:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.