Ultimate Web Site Drop Down Menu Forum

Ultimate Web Site Drop Down Menu Forum (http://www.udm4.com/forum/index.php)
-   Troubleshooting (http://www.udm4.com/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Strange Disappearance in IE7-8 (http://www.udm4.com/forum/showthread.php?t=6369)

noahsarkive 02-12-2009 09:18 PM

Strange Disappearance in IE7-8
 
My menu works fine in FF and Safari (Win), but exhibits strange behavior in IE7 and 8:

I mouse over the left-most menu and the drop-down appears, but when mousing over the drop-down, the drop-down disappears. All the other horizontal menu items work correctly.

The url is:
http://www.rentonww.com


The a portion of the UL is below.

Any ideas? Thanks,
Noah
Code:

<ul id="udm" class="udm">
            <li><a href="Accessories_C8.cfm">Accessories</a>
              <ul>
                <li style="z-index:10000;"><a href="Accessories_C235.cfm">Belts</a> </li>
                <li style="z-index:9900;"><a href="Accessories_C76.cfm">Buckles</a> </li>
                <li style="z-index:9800;"><a href="Accessories_C72.cfm">Mens</a>
                  <ul>
                    <li><a href="Accessories_C204.cfm">Belts</a> </li>
                    <li><a href="Accessories_C203.cfm">Bolos</a> </li>
                    <li><a href="Accessories_C205.cfm">Neckwear</a> </li>
                    <li><a href="Accessories_C207.cfm">Other Jewelry items</a> </li>
                    <li><a href="Accessories_C202.cfm">Ties</a> </li>
                    <li><a href="Accessories_C206.cfm">Wallets</a> </li>
                  </ul>
                </li>
                <li style="z-index:9700;"><a href="Accessories_C75.cfm">Watches</a> </li>
                <li style="z-index:9600;"><a href="Accessories_C74.cfm">Wedding</a>
                  <ul>
                    <li><a href="Accessories_C213.cfm">Rings</a> </li>
                    <li><a href="Accessories_C214.cfm">Wedding Party Items</a> </li>
                  </ul>
                </li>
                <li style="z-index:9500;"><a href="Accessories_C73.cfm">Womens</a>
                  <ul>
                    <li><a href="Accessories_C229.cfm">Earrings </a> </li>
                    <li><a href="Accessories_C228.cfm">Necklaces</a> </li>
                    <li><a href="Accessories_C212.cfm">Other Jewelry Items</a> </li>
                  </ul>
                </li>
              </ul>
            </li>
...
...
</ul>


02-13-2009 01:51 PM

I know that IE has some issues with z-indexing. Have you tried removing all the z-index inline styles in your code? That might be causing the issue.

noahsarkive 02-17-2009 02:42 PM

No effect.
 
I removed the z-index to no effect.


All times are GMT. The time now is 10:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.