Unread 11-13-2007, 03:24 PM
JSRooky JSRooky is offline
Junior Member
Join Date: Oct 2007
Posts: 14
  #1  
Thumbs down How can I add line splitter?

Hi everybody,
Can anyone please help me to add line splitter to my submenu using the UDM4? I need to do this because I don't want people to get confuse when they visit our web page and they see all the options I have on each sub-menu.
Help me please!!
Reply With Quote
Unread 11-13-2007, 04:38 PM
Admin
Posts: n/a
  #2  
Default

Not 100% sure what you mean by "line splitter". Are you asking for putting a line between 2 menu items? If so, you could hard code some CSS to do that....

Code:
<li><a href="">Some menu item before split</a></li>
<li class="line"></li>
<li><a href="">Some items after split</a></li>
...
then in CSS something like:

Code:
li.line {
  background-color:#000;
  height:2px;
}
Of course, this is only one method. There are other ways to make lines.
Reply With Quote
Unread 11-14-2007, 11:11 PM
JSRooky JSRooky is offline
Junior Member
Join Date: Oct 2007
Posts: 14
  #3  
Default

Hi Admin and thanks for your reply. Yeah I want to add a line between 2 menu items.
The UDM4 menu bar has a file called udm_custom and there's an option where you can add some lines, but it allows you to add the lines only to a few menu items and not to all of them. I think the UDM has two different menu codes one called orange and the other one.
Reply With Quote
Unread 11-15-2007, 02:00 PM
JSRooky JSRooky is offline
Junior Member
Join Date: Oct 2007
Posts: 14
  #4  
Default

Hi everybody,
In the udm-custom the option is called border color, but only some menu items are surrounded by this border and not the others. How can I make the others have this border too?
Reply With Quote
Unread 11-16-2007, 03:36 AM
Admin
Posts: n/a
  #5  
Default

Maybe I'm not understanding what you want to do. Can you upload an image of what you'd like the menu to look like?
Reply With Quote
Unread 12-05-2007, 03:50 PM
JSRooky JSRooky is offline
Junior Member
Join Date: Oct 2007
Posts: 14
  #6  
Default

Hi Admin and sorry for the delay.
Can you please go to this url: http://www.issosua.com
Check the submenus and how they are divided with a line. I did that with the UDM3.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.