Unread 09-13-2007, 01:37 PM
MunsonRoyE
Posts: n/a
  #1  
Default Trouble With Firefox 2.0.0.6

Hi Everyone!

I am having trouble with my menu displaying properly in Firefox.

Everything appears to work OK in Internet Explorer, but in Firefox the menus don't disappear if you move the pointer off of them and once the sections are highlighted after being moused over the highlight doesn't go away.

Here is the link to my sight. Any help would be great. Thank you!

http://www.insiders.com/wilmington/
Reply With Quote
Unread 09-13-2007, 02:38 PM
MunsonRoyE
Posts: n/a
  #2  
Default

I figured it out. I had a stray </li> in the code.
Reply With Quote
Unread 09-13-2007, 02:51 PM
bcarl314 bcarl314 is offline
Senior Member
Join Date: Aug 2007
Posts: 141
  #3  
Default

Those stray html tags can get you everytime. I usually use a validator like http://validator.w3.org when I'm making a long menu to see if there might be a problem.
Reply With Quote
Unread 11-30-2007, 09:07 PM
gorat gorat is offline
Junior Member
Join Date: Nov 2007
Posts: 5
  #4  
Default

I'm having the same problem, but I've got everything validated
Reply With Quote
Unread 12-01-2007, 04:54 AM
bcarl314 bcarl314 is offline
Senior Member
Join Date: Aug 2007
Posts: 141
  #5  
Default

Can you post a link to your site so we can check it out?

Thanks
Reply With Quote
Unread 12-03-2007, 03:00 PM
gorat gorat is offline
Junior Member
Join Date: Nov 2007
Posts: 5
  #6  
Default

sure: www.cumcmi.org/

Last edited by gorat : 09-05-2008 at 08:14 PM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.