Unread 08-01-2008, 03:54 PM
mpiaser mpiaser is offline
Junior Member
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
  #1  
Default Trying to get PHP Template to work

I'm a first time UDM4 user...trying to figure this out as it looks very beneficial for my site.

I have installed UDM4 on my localhost web server off INETPUB/WWWROOT directory.

When I run http://localhost/udm4/template.html in my browser, I get the menu's perfectly.

When I run http://localhost/udm4-php/template.php in my browser, I get the text version of menus which is not what I want. I must be missing something in the set up of the PHP template.
Reply With Quote
Unread 08-02-2008, 07:41 PM
mpiaser mpiaser is offline
Junior Member
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
  #2  
Default

Any one care to reply in English, French or Spanish so at least I have some chance of reading the reply?
Reply With Quote
Unread 08-04-2008, 10:18 PM
vinyl-junkie vinyl-junkie is offline
Moderator
Join Date: Aug 2007
Posts: 114
  #3  
Default

Sorry for the late reply. I believe all the regulars on this forum (myself included) have been away for a while.

To attempt to answer your question though, are you sure that the URL you're using to run this on your local machine is correct? Also, make sure you have all the necessary UDM files in the correct directory path and that you have the correct directory path in your HTML. If doing these things doesn't help, please try and put your web page in a place where we can have a look at it.
__________________
Music Around The World - Collecting tips, trade
and want lists, album reviews, & more
SNAP to it!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.