Unread 08-30-2007, 12:14 PM
nunos nunos is offline
Junior Member
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
  #1  
Default Problems with progress bar on IE

Hi

We're using your component to create a naviagation menu that is included in every page on our site. The menu spans several sublevels and we found a problem:

When we click one of the links in a sub-menu that references a slow loading page, and we move the mouse out of the menu, IE shows the progress bar running and completing. However, the page itself hasn't loaded yet...and it can go up to several seconds until the page finally shows up while the user is kept in the dark regarding progress.

This is causing usability problems because sometimes the users assume that the link is simply not doing anything.

If we keep the mouse pointer on top of the link then the progress bar works correctly and only gets to 100% when the page actually appears.

I know you are not responsible for maintaining the progress bar (that's stricktly IE) but I have a feeling that this behaviour is caused by the events fired on mouseout or similar.

Have you seen this problem and do you have any information on how to workaround it?

Thank you
Reply With Quote
Unread 08-30-2007, 10:48 PM
bcarl314 bcarl314 is offline
Senior Member
Join Date: Aug 2007
Posts: 141
  #2  
Default

Could you post an URL to the site that you are describing?

Thanks
Reply With Quote
Unread 08-31-2007, 06:42 PM
nunos nunos is offline
Junior Member
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
  #3  
Default

No, sorry. The website is a home-banking system and it's currently on development stage. I don't have a public Url to direct you to.
Reply With Quote
Unread 09-13-2007, 03:12 PM
bcarl314 bcarl314 is offline
Senior Member
Join Date: Aug 2007
Posts: 141
  #4  
Default

I tested this out on a sample menu (with about 100 items, and 5 sub items for each menu) and I think the problem is more related to the rendering engine in IE than anything else. Is it a slow loading page because of a lot of HTML content? If so, it might be IE rendering the page slowly that's causing the delay.
Reply With Quote
Unread 12-06-2007, 07:03 AM
renjith renjith is offline
Junior Member
Join Date: Dec 2007
Posts: 1
  #5  
Default

Ie is NOT good with its progress bar.
There is a bug here.
http://support.microsoft.com/kb/293373

Regards
Renjith Abraham
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.